Over & contact

Hoi!

Ik ben Marlies, 25 jaar jong, student neuropsychologie en daarnaast een foodblogger. Op mijn blog deel ik de lekkerste recepten, deel ik leuke hotspots en vertel ik over mijn reizen over de hele wereld.

In mijn vrije tijd sta ik graag in de keuken om te koken of te bakken. Daarnaast ben ik vaak te vinden in een restaurantjes, vind ik het leuk om mooie nieuwe plekken te ontdekken en ben ik gek op reizen. Een grote hobby van mij is foodfotografie. Mijn hele pinterest staat er mee vol en ik probeer zelf mijn recepten zo mooi mogelijk te fotograferen.

Op mijn blog vind je voornamelijk recepten, met af en toe een blog over één van mijn reizen of een restaurant/kookboeken review.

CONTACT

Wil je me een e-mail sturen? Dat kan! Ik ben te bereiken op thefoodvoyageblog@gmail.com of stuur een mailtje via het onderstaande contactformulier. Ik zal je dan zo snel mogelijk een antwoord geven.

Je naam (required)

Je e-mail (required)

Onderwerp

Je bericht